Emmy Postma is weer wekelijks te zien in gloednieuw seizoen Kasteelvrouwe Emmy (2024)

Televisie

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 09-08-23 15:41

Emmy Postma is weer wekelijks te zien in gloednieuw seizoen Kasteelvrouwe Emmy (1)

© MAX

Emmy Postma in Kasteelvrouwe Emmy

Delen

Emmy heeft zo veel nieuwe plannen voor haar Franse chateau dat er wel een tweede seizoen van de realityserie Kasteelvrouwe Emmy móest komen. Zo wil ze het kasteel verder opknappen en een bal organiseren. Vrijwilligers en haar man Rutger komen haar helpen.

Kasteelvrouwe Emmy heeft zo veel nieuwe plannen voor haar Franse chateau dat er wel een tweede seizoen móest komen. Ze wil een derde gastenkamer in haar zestiende-eeuwse kasteel en het liefst ook een grotere moestuin. Die hoeft ze niet alleen aan te pakken: Emmy (64) krijgt hulp van vrijwilligers die zich zelfs vanuit Nederland hebben aangemeld.

Kasteelvrouwe Emmy

En wie de komende drie afleveringen ook over de vloer komt, is natuurlijk haar in Nederland wonende man Rutger (73). Hij en zijn vrouw hebben geregeld discussie, zoals het eerste seizoen al liet zien, maar niet over het aankomende Napoleon en Joséphine-feest dat Emmy wil organiseren. Rutger ziet de humor wel in van haar langgekoesterde wens: een gekostumeerd bal in de grote schuur naast het kasteel.

Benieuwd?Kasteelvrouwe Emmyis vanaf 13 augustus drie weken lang elke zondag om 21:20 uur te zien bij MAX op NPO1. Uiteraard verzorgtAndré van Duinweer de voice-over.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Kasteelvrouwe Emmy op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

andré van duin Emmy en Rutger Emmy Postma frankrijk Frans chateau Kasteelvrouwe Emmy nieuw seizoen nieuwe afleveringen NPO1 omroep max realityprograma realityserie seizoen twee terugkeer
Alle tips

Emmy Postma is weer wekelijks te zien in gloednieuw seizoen Kasteelvrouwe Emmy (2)

Partnerbijdrage

Geniet de hele zomer van de misdaaddramaserie White Collar op Paramount Network

De zomer is inmiddels in volle gang en dat betekent heerlijk ontspannen met een goede serie. Paramount Network weet dit als geen ander en zendt daarom iedere werkdagom 19:30 uur de misdaaddramareeksWhite Collaruit.

Lees verder

Tip Voor hetzelfde geld Vanavond20:34 - 22:02 · Amusem*nt In Voor Hetzelfde Geld zijn de kinderen inmiddels officieel het huis uit en daarom willen Manja en Roelof hun woning verkopen. Samen met presentatrice Leonie ter Braak gaan de vijftigers op zoek naar een klushuis in een groene omgeving.
LIVE Tour de France Vanmiddag12:35 - 16:00 · Sport De 230 kilometer tussen Piacenza en Turijn zijn vlak en een massasprint staat in de sterren geschreven. Alle ogen van de Tour de France zijnricht op Mark Cavendish, die zijn 35e Tourrit wil winnen en zo het record van Eddy Merckx wil verbreken.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 06:47 Vanavond op TV: Wild Scandinavia, vtwonen weer verliefd op je huis, I Love You, Man 22:05 Kijkers ergeren zich enorm aan commentator tijdens Duitsland - Denemarken 10:32 Telekids reünie op het podium bij de Foute Party 10:16 RTL Boulevard komt dinsdag met extra uitzending later op de avond 10:00 Erik Scherder onderzoekt het nut van optimisme in nieuwe tv-serie: 'Door een vrolijker bril naar het leven kijken'
De tv van gisteren Meer tv 30 jun De TV van gisteren: kijkers zien het donderen en bliksem*n op het EK en in VI Oranje
De nieuwste reviews Meer reviews
Tip NOS Herdenking Slavernijverleden 2024 Vanmiddag13:30 - 15:35 · Informatief Rechtstreeks verslag van de NOS Herdenking Slavernijverleden 2024 vanuit het Oosterpark in Amsterdam. Presentator Simone Weimans praat in de uitzending met Dagmar Oudshoorn, directeur van Amnesty International Nederland.
LIVE Tour de France Vanmiddag15:35 - 17:30 · Sport De 230 kilometer tussen Piacenza en Turijn zijn vlak en een massasprint staat in de sterren geschreven. Alle ogen van de Tour de France zijnricht op Mark Cavendish, die zijn 35e Tourrit wil winnen en zo het record van Eddy Merckx wil verbreken.
Tip Death in paradise Vanmiddag17:50 - 18:55 · Serie In deze seizoensstart van Death in Paradise viert commissaris Patterson zijn vijftigjarig jubileum bij de politie. Er komt een abrupt einde aan het feest als hij wordt neergeschoten. Zijn collega’s doen er alles aan om de dader te pakken.
Tip Wordt u al geholpen? Vanavond18:00 - 18:30 · Informatief Volkszanger Christ maakt voor zijn collega-zangers videoclips en wilde daar graag een drone bij gebruiken. Hij kocht een exemplaar, maar die werkt volgens hem niet naar behoren. Mr. Frank Visser wil dat met eigen ogen zien.
START Ally McBeal Vanavond18:35 - 19:30 · Serie Als een collega haar lastigvalt, gaat advocaat Ally op zoek naar een nieuwe werkgever. Daar ontdekt ze dat ze moet samenwerken met haar jeugdliefde. De serie Ally McBeal was populair in de jaren 90 en wordt nu herhaald.
LIVE NOS Keti Koti 2024 Vanavond19:30 - 20:00 · Nieuws/Actualiteiten Malou Petter doet rechtstreeks verslag van het Keti Koti Festival 2024 op het Museumplein in Amsterdam. En Simone Weimans praat met verschillende gasten over Keti Koti, dat letterlijk 'verbroken ketenen' betekent.
Tip De bondgenoten Vanavond19:30 - 20:30 · Amusem*nt Liefhebbers van De Bondgenoten opgelet! Vanaf deze maandag 1 juli start jullie favoriete realityprogramma iets eerder: om 19:30 uur in plaats van 19:45 uur.
Tip Django Unchained Vanavond20:00 - 23:28 · Film Een ontsnapte slaaf en een premiejager trekken inDjango Unchained ten strijde tegen plantage-eigenaren en slavendrijvers.

Toon meer tips

Emmy Postma is weer wekelijks te zien in gloednieuw seizoen Kasteelvrouwe Emmy (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6133

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.