Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (2024)

Onze klinieken

  • Meest effectieve laser
  • Zorgt voor een jongere, stralende huid
  • In te zetten bijmeerdere huidindicaties

Alles over de CO2 Laser

  • Wat is de CO2 laser?
  • Hoe werkt de CO2 laser?
  • Tarieven
  • FAQ
  • Voor | Na

Wat is de CO2 laser?

De CO2 laser (ook wel bekend als de fractionele CO2 laser) is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, grove poriën, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met deze laser.

Wij merken dat de huidverjongende laserbehandelingen sterk toenemen. Dit komt doordat steeds meer mensen de huid zelf aan het werk willen zetten door middel van een laser. Rimpels verminderen met de CO2 laser is onze meest populaire en effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging.

Wij bieden de CO2 laser aan op onze kliniek in Amsterdam West.Benieuwd of deze behandeling iets voor jou is? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult. Je kunt gemakkelijk een consult inplannen via deze link.

Co2 laser tegen (acne)littekens

De CO2 laser is de meest effectieve laser om de structuur van de huid te verbeteren. Daarom is deze laser héél geschikt voor de behandeling van littekens en van de ontstane deukjes en putjes na acne. Maar ook huidverkleuringen zoals rode of donkere vlekken zullen door deze laser minder zichtbaar worden.

Co2 laser tegen rimpels

Een CO2 laserbehandeling is een intensieve en effectieve behandeling om de huidstructuur aanzienlijk te verminderen.Collageen én elastine wordt aangemaakt wat er voor zorgt dat rimpels minder zichtbaar worden. Daarnaast zorgt de laser voor coagulatie in de onderste huidlagen waardoor de huid zichtbaar verstrakt.
Zo gaat de huid er jonger uitzien dan voorheen.

Daarnaast bieden wij behandelingen metInjectablesaan waarbij tevens de meest diepe rimpels, zoals fronsrimpelsbehandeld kunnen worden. Samen met de CO2 laser bereik je het meest effectieve resultaat doordat zowel diepe rimpels als de huidstructuur wordt aangepakt en de huid verstrakt wordt.

Co2 laser tegen pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Tegenwoordig wordt pigment ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. We kunnen pigmentvlekken makkelijk en effectief behandelen met een CO2 laserbehandeling.

Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (1)

Hoe werkt de CO2 laser?

De CO2 laser gebruikt licht dat door het water in de huid wordt geabsorbeerd, resulterend in gecontroleerde schadekolommen in de huid. Deze gecontroleerde 'schade' fungeert als een stimulans voor de huid om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken, waardoor de huid van binnenuit wordt herstructureerd. Dit proces, vergelijkbaar met natuurlijke wondgenezing, creëert gecontroleerde wonden die op een natuurlijke manier genezen. Gedurende dit genezingsproces stoot de huid oude, beschadigde cellen af en produceert veel nieuwe collageen- en elastinevezels. Het resultaat is een strakkere en egalere huid.

De tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, pigmentvlekken en verslapping, beginnen zichtbaar te worden rond het 25ste levensjaar. Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet volledig kan worden gestopt, maar wel effectief kan worden vertraagd. De CO2 laser biedt een intensieve en doeltreffende behandeling voor huidverjonging en huidverbetering.

Ben je benieuwd of een CO2 laserbehandelingiets voor jou is? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult. Je kunt gemakkelijk een consult inplannen via deze link.Je bent van harte welkom!

Tarieven voor de Co2 laser

Klein gebied€ 214,-
Middel gebied€ 489,-
Hele gezicht€ 744,-

Veelgestelde vragen

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een CO2 laserbehandeling wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer je aanvullend verzekerd bent voor camouflagetherapie en acnelittekens. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De CO2 laser is de meest effectieve laser van dit moment en levert hierdoor ook de mooiste resultaten op. De huidverbetering is langzaam waarneembaar in de weken en maanden na het herstel van de huid. Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen en elastine nog actief waardoor de huid blijft verbeteren. Na deze 6 maanden stabiliseert het resultaat.

Wanneer kan er een vervolgafspraak worden ingepland?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 12 weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is gevoelig. Daarom gebruiken wij in veel gevallen verdovende Emla-crème. Het verschilt per behandeling hoe gevoelig de behandeling is. Hoe intensiever we behandelen, hoe meer je van de behandeling voelt. De behandeling is met Emla-crème goed te verdragen.

Met welke nazorg kan ik rekening houden?

Zorg ervoor dat je je huid na de Co2 laserbehandeling de eerste 12 weken goed beschermd met zonbescherming. Hiervoor adviseren wijUV protector SPF 30van Felice Skincare

Om de huid te kalmeren en te verzorgen raden wijRebalancevan Felice Skincare aan

Het resultaat van de Co2 laser

Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (2)
Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (3)
Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (4)

Plan een vrijblijvend consult voor de Co2 laser

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van de Co2 laser.

Voor het behandelen van

RimpelsStoor jij je weleens aan rimpels of fijne lijntjes? Dan ben je niet de enige. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen om ze te verminderen.Ik onderga eens in het half jaar een behandeling tegen beginnende rimpels. Mijn huid egaliseert en verstrakt.
Doffe huidEen doffe huid: we hebben er allemaal wel eens last van. Je huid straalt niet meer en is grauw, waardoor je er vermoeider uitziet. Gelukkig bieden wij verschillende manieren om je huid weer te laten stralen.Mijn huid heeft na de facial direct een mooie glow
Grove poriënEr zijn verschillende oorzaken waardoor poriën groter kunnen worden. Dit wordt vaak als cosmetisch storend ervaren.Ik heb een zichtbaar betere huid gekregen en minder grove poriën.
StriaeStriae zijn strepen die op je lichaam kunnen ontstaan wanneer je lichaam een snelle groei kent. Bij striae is het bindweefsel namelijk onderhuids door te grote spanning gescheurd.Ik schaamde me altijd voor mijn striae, nu durf ik weer zonder problemen in bikini.
AcnelittekensAls gevolg van hevige of milde vormen van acne kunnen er acnelittekens achterblijven. Vaak zijn deze cosmetisch storend.Ik kom hier nu drie jaar en ik heb een zichtbaar betere huid gekregen.
Litteken behandelingEen litteken kan vanuit cosmetisch oogpunt storend zijn. Ook kan het een blijvende herinnering aan een vervelende gebeurtenis geven. Je kunt bij ons goed terecht voor een behandeling om littekens te verminderen.Mijn littekens zijn veel minder zichtbaar na de laserbehandelingen.

Huidverzorging

Felice SkincareDeep Cleanser€38,95
Felice SkincareVivid Scrub€77,95
Felice SkincareClarifying pads€49,95
Felice SkincareDaily Exfoliant€66,95
Felice SkincareRetinol Bright Skin 0,25%€78,95
Felice SkincareRetinol Bright Skin 1%€114,95
Felice SkincareAnti-Oxidant Day Serum€144,95
Felice SkincareRebalance€97,95
Felice SkincareRetinol Plus Night Serum€139,95
Felice SkincarePeptide Night Serum€142,95
Felice SkincareVitamin C Serum 20%€98,95
Felice SkincareUV protector SPF 30€67,95

Bente

“Ik kom nu drie jaar bij De Huidkliniek en ik heb een zichtbaar betere huid gekregen. Veel minder onzuiverheden, geen pigmentvlekken meer en mijn huid is veel egaler geworden. De huidtherapeuten hebben echt het beste met je voor en denken goed mee. Ik zou het iedereen aanbevelen!”

Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (18)

Geschreven door

Michelle

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Amsterdam WestKinkerstraat 111053 DB Amsterdam

Blogs

Alle blogs

HuidverjongingRimpels verminderen met de CO2 laserAcneCo2 laser bij acnelittekensHuidverouderingAlles over huidonregelmatighedenHuidverouderingHuidveroudering vanaf je 25e
Fractionele CO2 laserbehandeling | Huidverbetering | De Huidkliniek (2024)

References

Top Articles
jazz-fun.de Magazin für Jazz Musik
Duke Ellington | Biography, Songs, Albums, & Facts
It may surround a charged particle Crossword Clue
Yogabella Babysitter
Hocus Pocus Showtimes Near Harkins Theatres Yuma Palms 14
Unitedhealthcare Hwp
Free VIN Decoder Online | Decode any VIN
7543460065
Cinepacks.store
Craigslistdaytona
Uvalde Topic
Winterset Rants And Raves
Slushy Beer Strain
Citymd West 146Th Urgent Care - Nyc Photos
Colts seventh rotation of thin secondary raises concerns on roster evaluation
Www Craigslist Com Phx
Palm Coast Permits Online
Commodore Beach Club Live Cam
Wicked Local Plymouth Police Log 2022
Dtab Customs
Puss In Boots: The Last Wish Showtimes Near Cinépolis Vista
College Basketball Picks: NCAAB Picks Against The Spread | Pickswise
Trinket Of Advanced Weaponry
What we lost when Craigslist shut down its personals section
Lesson 1.1 Practice B Geometry Answers
Tripcheck Oregon Map
Ehome America Coupon Code
Fairwinds Shred Fest 2023
Roadtoutopiasweepstakes.con
First Light Tomorrow Morning
Mg Char Grill
Amici Pizza Los Alamitos
Junee Warehouse | Imamother
Bimar Produkte Test & Vergleich 09/2024 » GUT bis SEHR GUT
R&J Travel And Tours Calendar
Autozone Locations Near Me
My.lifeway.come/Redeem
10 games with New Game Plus modes so good you simply have to play them twice
Ashoke K Maitra. Adviser to CMD's. Received Lifetime Achievement Award in HRD on LinkedIn: #hr #hrd #coaching #mentoring #career #jobs #mba #mbafreshers #sales…
Fetus Munchers 1 & 2
Lovein Funeral Obits
Aita For Announcing My Pregnancy At My Sil Wedding
Craigslist Food And Beverage Jobs Chicago
18006548818
Kenner And Stevens Funeral Home
Frontier Internet Outage Davenport Fl
Hampton In And Suites Near Me
Frequently Asked Questions
How to Do a Photoshoot in BitLife - Playbite
Call2Recycle Sites At The Home Depot
Ingersoll Greenwood Funeral Home Obituaries
WHAT WE CAN DO | Arizona Tile
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 5823

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.